Keepersacademie Arno van Zwam heeft een nieuwe website!

De Keepersacademie Arno van Zwam heeft een nieuwe website! In samenwerking met vormgevingsbureau P& ontwerp en het webhostingbedrijf Hosting Star zijn we weer helemaal up to date aanwezig op de digitale snelweg. Op de site is op een overzichtelijke manier veel informatie over de keepersschool te vinden.

Op de voorpagina kunt u bijvoorbeeld zien wat de eerstvolgende activiteiten zijn en of deze eventueel zijn verplaatst of afgelast. Als u doorklikt naar de agenda vindt u informatie over tijden, locatie inclusief een knop waarmee u alles in één klik opslaat in de digitale agenda van uw tablet, computer of telefoon. Alles is vormgegeven in dezelfde heldere kleuren blauw als de kleding van onze cursisten.

Daarnaast is het mogelijk om je via de site op te geven voor activiteiten van de Keepersschool.

De website ziet er veel aantrekkelijker uit dan voorheen. We zullen deze regelmatig voorzien van nieuwe informatie en berichten. Blijf dat zien!