Keepersacademie officieel erkend als leerbedrijf

Keepersacademie Arno van Zwam is met ingang van 7 december 2016 erkend als leerbedrijf en daarmee opgenomen in het register van erkende leerbedrijven van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).“Erkend leerbedrijf” is een titel om trots op te zijn. Het geeft aan dat de Keepersacademie een solide organisatorische en inhoudelijke basis heeft voor de opleiding van MBO-studenten. Keepersacademie Arno van Zwam wil aan deze opleiding graag een bijdrage leveren door de studenten een veilige en leerzame stageplek te bieden die aansluit bij hun toekomstige beroepspraktijk.

De studenten kunnen bij onze Keepersacademie praktijkervaring opdoen in het vak waarvoor zij in opleiding zijn. Met de werkprocessen, werkzaamheden en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Hiervoor werken we nauw samen met het SBB en de school van de student en wisselen we regelmatig onderling informatie uit. Daarnaast stelt Keepersacademie Arno van Zwam een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student “op de werkvloer” op te leiden en te coachen. Met de bij de Keepersacademie verworven praktijkverklaring – die door veel brancheorganisaties wordt erkend – kan de student aantonen wat zijn capaciteiten zijn en zich daarmee een nuttige plek verwerven in de maatschappij.

Natuurlijk heeft de bovengenoemde erkenning ook voordelen voor de keepersacademie. Elke student heeft zijn eigen talenten en vaardigheden, heeft een frisse kijk op ons “bedrijf” en neemt actuele kennis en nieuwe inzichten mee. Hier kan Keepersacademie Arno van Zwam zijn voordeel mee doen. Daarnaast is de functie van leerbedrijf voor de Keepersacademie aantrekkelijk, omdat het zo leergierige collega-trainers kan scouten en werven. Want een student wil na zijn opleiding natuurlijk graag aan het werk.
Veel MBO-scholen raadplegen het register van het SBB om passende leerbedrijven te vinden voor hun studenten. In dit register staat voor welke opleidingen Keepersacademie Arno van Zwam erkend is en wat studenten bij ons kunnen en mogen leren. Onze gegevens staan ook vermeld op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een stage of leerbaan zoeken in het MBO. Dit alles draagt bij aan een positieve naamsbekendheid van de keepersschool.

Het team van Keepersacademie Arno van Zwam is trots dat zij een steentje mag bijdragen aan de opleiding en toekomst van onze jeugd!