Nieuwe naam vanaf 1 juli 2018: KeepStrong

In 2011 werd na een grondige voorbereiding van ruim een jaar de Keepersacademie Arno van Zwam opgericht. Met een aantal enthousiaste trainers en de bezielende leiding van onze naamgever Arno van Zwam, die zijn sporen in het profvoetbal ruim verdiend had, wist de Keepersacademie in de afgelopen jaren diverse keepers te verwelkomen op de vrijdagavonden en de zondagochtenden.

Aan het begin van dit huidige seizoen werd het echter duidelijk dat het tijd was voor nieuwe ontwikkelingen en werd, na overleg en met instemming van Arno van Zwam, besloten dat het na een vruchtbare samenwerking  van 7 seizoenen tijd was dat de Keepersacademie op eigen benen gaat staan!
Met ingang van het nieuwe seizoen, per 1 juli 2018, zal Keepersacademie Arno van Zwam verder gaan onder de nieuwe naam: Keepersacademie KeepStrong!

Langs deze weg willen wij Arno van harte bedanken voor zijn steun, inzet, visie en de inbreng van zijn know-how, alsmede de mogelijkheid dat wij van zijn naam gebruik hebben mogen maken in de afgelopen 7 seizoenen.
Wij wensen Arno dan ook alle mogelijke goeds voor de toekomst, zowel  privé, zakelijk als op sportief gebied en zullen hem ook in de toekomst, weliswaar vanaf de zijlijn, blijven volgen!
Natuurlijk hopen wij dat zowel onze huidige keepers, als de keepers uit voorgaande jaren dit ook zullen doen.