Ook keeperstraining in deze zomer!

Keepstrong organiseert ook dit jaar weer een Zomerstage. Vanaf dit jaar in de maand augustus en september, voorafgaand aan de nieuwe competitie (in voorgaande jaren was het juni, aan het eind van de competitie). Op vier vrijdagavonden komen alle aspecten van het keepen aan de orde en kun je in kleine groepen kennismaken met onze trainingsmethode. Data: 24 en 31augustus en 7 en 14 september. Aanvang: 19.15 uur.
Voor wie is de Zomerstage interessant?

  • Sommige keepers vinden de zomerstop te lang. De Zomerstage biedt hen de mogelijkheid om eerder te gaan trainen en zo aan techniek en inzicht te  werken, voordat de competities beginnen.
  • De Zomerstage is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het keepen en om uit te zoeken of je het leuk zou vinden om keeper te worden.
  • Misschien weet je nog niet zeker of je onze jaarcursus van 30 weken wilt volgen? Tijdens de 4 cursusdagen van de Zomerstage ervaar je onze trainingsmethode, leer je onze trainers kennen en krijg je een goed beeld wat de Keepersacademie is. Daarna kun je alsnog besluiten je in te schrijven voor onze 30-weekse cursus.

De ervaring van vorige edities van de Zomerstage leert dat de deelnemers deze met veel plezier, inzet en interesse hebben gevolgd.
De inschrijving voor de Zomerstage opent op 12 mei.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om op de Zomerstage een kijkje te komen nemen!

Meer weten? Kijk hier voor meer info.