Forza Fysiotherapie en Revalidatie nieuwe partner van Keepersacademie Keepstrong

Forza Fysiotherapie en Revalidatie ondersteunt en begeleid al jaren de Selectie van v.v. TSC. Mede daarom zijn wij dan ook verheugd, dat ook Keepersacademie Keepstrong vanaf 1 oktober 2018 met Forza Fysiotherapie en Revalidatie kan gaan samenwerken.

De sportfysiotherapeuten van Forza zijn bereid  gevonden om nu ook ondersteuning te bieden aan al onze deelnemers van onze keeperscursussen. Zij bieden aan al de deelnemers van onze keeperscursussen een gratis inloopspreekuur aan op het sportpark De Warande.

 

Gratis inloopspreekuur
  • Iedere dinsdag van 18.30 tot 19.15 uur.
  • Je kunt dan je blessure laten beoordelen of je laten adviseren over de snelste manier om te herstellen.
  • Het handig is om bij een eventueel bezoek vantevoren contact met hen op te nemen om zodoende lange wachttijden te voorkomen.

 

Locatie
  • EHBO ruimte bij de kleedkamers van  v.v. TSC.

 

Bereikbaarheid Forza