Succes voor jonge deelnemer (11 jaar) keepersacademie

Aan het begin van het vorig seizoen werd Dave Millenaar – zie foto – regelmatig gescout en uitgenodigd voor proeftrainingen bij diverse clubs.

Daarna ging het snel, maar waar Dave eerst nog moest kiezen tussen Beerschot en Royal Fc  Antwerp, viel de keus uiteindelijk op Royal Antwerp.

In het begin was het even wennen zo vertelde Dave, maar inmiddels is hij helemaal gewend en heeft hij zijn weg daar aardig gevonden.

In de maand november was hij weer even terug bij de Keepersacademie om naar aanleiding van een schoolopdracht  in het kader van een maatschappelijke stage wat uurtjes te maken.

Op 3 achtereenvolgende zondagen assisteerde hij een van onze trainers bij het lesgeven van jonge keepers en het moet gezegd worden, dat ging hem niet slecht af. Dave vertelde dan ook, dat hij het een leuke ervaring had gevonden, maar dat het zelf bezig zijn met het keepersvak toch zijn voorkeur had.

Inmiddels heeft hij de stage goed afgesloten en gaat hij zich weer volop richten op zijn keepersactiviteiten bij Royal Fc Antwerp.

Keepersacademie Keepstrong en al haar trainers en deelnemers wensen Dave veel succes bij zijn verdere ontwikkeling als keeper en blijven hem ook in de  toekomst zeker volgen.