Contract nieuwe kledingleverancier

Zoals al eerder vermeld in onze nieuwsbericht hebben we een contract afgesloten met een nieuwe kledingleverancier. TeamWear Talent is van 1 juli 2019 de officiële kleding leverancier voor de duur van 3 seizoenen.

Alle keepers en keeperstrainers gaan vanaf het nieuwe seizoen in Uhlsport. Uhlsport wordt hoofdleverancier voor alle keepersproducten en overige voetbal gerelateerde sportartikelen. Wij zijn er trots op dat wij met dit topmerk een overeenkomst hebben kunnen sluiten. Naast het feit dat de Uhlsport producten van een hoogwaardige kwaliteit zijn, is er een scherpe prijsafspraak gemaakt voor het basis kledingpakket, wat wij voorschrijven bij de eerste inschrijving van onze cursisten.

Donderdag 27 juni j.l. was het dan zover. Het nieuwe contract werd getekend. Tevens hebben we toen ook de definitieve keuze gemaakt met welke bal we in het nieuwe seizoen gaan trainen. Zie bijgevoegde foto’s die gemaakt zijn .