Nieuwsflits

Nog 1 les en dan is het al weer tijd voor de winterstop!

Tijd dus om even terug te kijken op de afgelopen maanden, waarin nogal wat veranderingen zijn doorgevoerd. Over de allergrootste verandering namelijk de outfit van trainers en deelnemers hebben wij in een eerdere Nieuwsflits al gesproken.

Maar er is nog iets veranderd wat niet onvermeld mag blijven !

In de afgelopen 8 jaar hebben wij met veel plezier met de Mitre Pro Max ballen kunnen trainen, maar door het intensieve gebruik waren ze nu echt aan vervanging toe.

Wij waren dan ook zeer verheugd, toen wij een nieuwe sponsor bereid vonden om ons te helpen bij de investering in nieuwe ballen, die inmiddels zoals menigeen heeft kunnen zien, al weer enkele weken in gebruik zijn.

De firma Hoffwork B.V. uit Almkerk is onze nieuwe sponsor, die ons 60 nieuwe Uhlsport ballen heeft geschonken. Namens Keepersacademie KEEPSTRONG en al haar deelnemers willen wij de firma Hoffwork B.V. dan ook hartelijk bedanken.

Wij vonden, dat een foto dan ook zeker niet mocht ontbreken.

Op onderstaande foto ziet U van links naar rechts  :

– Joas van ’t Hoff       – deelnemer  cursus Keepersacademie KEEPSTRONG

– Casper van ’t Hoff  – directeur Hoffwork B.V. / sponsor

– Max Hoeke              – namens Keepersacademie KEEPSTRONG

– Glenn van Peer       – vertegenwoordiger Teamwear Talent