Inschrijving Zomerstage 2020 geopend!

We mogen weer voetballen en daarom organiseert KEEPSTRONG ook dit jaar weer de Zomerstage. Op de vier vrijdagavonden van de Zomerstage trainen we in kort bestek alle aspecten van het keepen. De stage staat open voor iedereen tot 18 jaar. Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, om te kijken of je kunt/wilt keepen of gewoon voor je plezier.
De Zomerstage vindt plaats op het sportcomplex van v.v. TSC en wel op 28 augustus en 4, 11 en 18 september. Vanzelfsprekend nemen we de geldende Corona-voorschriften in acht. Heb je interesse? Klik HIER!
Zo vind je alle benodigde informatie over deze stage en ook het inschrijfformulier. Uiterste inschrijfdatum is zaterdag 15 augustus 2020. Als je interesse hebt, wacht dan niet te lang met inschrijven. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!