Keeperpromotiedag 3 mei 2017

Elk jaar organiseert Keepersacademie Arno van Zwam een Keeperspromotiedag. Op deze dag kan iedereen kennis komen maken met onze vorm van keeperstraining. Ook dit jaar organiseren dit en wel op 3 mei op het complex van voetbalvereniging TSC aan de Warandelaan te Oosterhout.

De dag is vooral bedoeld om een leuke dag met andere keepers en keepsters te hebben. Maar natuurlijk gaan we serieus aan de slag om techniek en inzicht bij te schaven. Er komen deze dag veel aspecten van het keepen aan de orde. Daardoor is het niet alleen interessant voor de keepers en de keepsters, maar ook leerzaam voor ouders en de (keepers)trainers van de club.

Ben je voetballer, maar twijfel je nog of je keeper wilt worden? Deze dag geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met het keepen en het trainen hiervoor. Deelname aan de Keeperspromotiedag is mogelijk voor keepers vanaf 7 tot en met 17 jaar. Kosten: €15,–.

De inschrijving voor de Keeperspromotiedag is helaas gesloten. Wij hebben nog wel de mogelijkheid om mee te doen tijdens onze Zomerstage: vier trainingen op vrijdagavond in de maand juni. Onder onderstaande knop vindt u meer informatie.
Meer info over de Zomerstage