Zomerstage

Keepstrong organiseert ook dit jaar weer een Zomerstage, voorafgaand aan de nieuwe competitie in de maanden augustus en september. Op vier vrijdagavonden komen alle aspecten van het keepen aan de orde en kun je in kleine groepen kennismaken met onze trainingsmethode. Data: 28 augustus en 4, 11 en 18 september. Aanvang: 19.30 uur.

Voor wie is de Zomerstage interessant?

  • Sommige keepers vinden de zomerstop te lang. De Zomerstage biedt hen de mogelijkheid om eerder te gaan trainen en zo aan techniek en inzicht te  werken, voordat de competities beginnen.
  • De Zomerstage is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het keepen en om uit te zoeken of je het leuk zou vinden om keeper te worden.
  • Misschien weet je nog niet zeker of je onze jaarcursus wilt volgen? Tijdens de vier cursusdagen van de Zomerstage maak je kennis met onze trainingsmethode en onze trainers, waardoor je een goed beeld krijgt wat Keepstrong te bieden heeft. Na de stage kun je alsnog besluiten je in te schrijven voor onze jaarcursus.

De ervaring van vorige edities van de Zomerstage leert dat de deelnemers deze met veel plezier, inzet en interesse hebben gevolgd. Kosten voor de gehele stage: € 60,–.